Meddo-Kotten

Het is prachtig weer. Om elf uur zet Caine ons af in Meddo. Inderdaad ons! Vandaag loopt Elly weer mee. Caine is er. Hij staat met Hester en de kinderen tegenover ons op de camping. We staan een paar dagen samen. De tocht van vandaag is volgens ons boekje meer dan 25 kilometer. Dat is te veel, zeker nu Elly voor de eerste keer weer mee loopt.

We snijden een stukje af. Dat scheelt ongeveer 5 kilometer. Caine zet ons iets buiten Meddo af. We vinden het wel goed zo. Scheelt weer twee kilometer. De tocht verloopt eigenlijk voorspoedig. We raken een keer de route kwijt, maar via de onvolprezen knooppunten zijn we maar weinig tijd kwijt om de weg weer te vinden. Het valt ons op dat we tijdens de hele wandeling mensen om ons heen hebben: fietsers, auto, maar weinig wandelaars. Dat is in vergelijking met de vorige wandelingen een groot verschil. Toen gebeurde het dat we nauwelijks iemand tegen kwamen. Onderweg dit bordje op een boom.

Kotten01

In een eerdere wandeling al eens een hondsdolle tekkel tegengekomen en nu dit. De creativiteit kent geen grenzen. Overigens in geen velden of wegen een hond te bekennen. Om vier uur zijn we weer terug bij de auto. Om half vijf bij de caravan, waar we met Hester en Caine nog wat drinken, voordat zij weer naar huis gaan. (18 kilometer)

 

Please select facebook feed.